Thread: "Valkyrie"
View Single Post
Old 01 Mar 2009, 16:24   #33
Teonna
Junior

Teonna

Ce coincidenta,

Originally Posted by Pitbull:
Fäcând abstractie atât de fenomenul gregar al turmei lui Hubbard, care nu poate inspira decât repulsie, cât si de diversele roluri în care Cruise a dat cu bâta-n baltä, explicatia e totusi cât se poate de simplä: la baza actoriei stä un anume instinct, destul de rar si foarte greu de definit, care nu are nimc în comun cu inteligenta. Au existat actori uriasi (Giugaru, de pildä - si altii, încä în viatä, asa cä nu-i nominalizez), oripilant de slab dotati intelectual - dupä cum, dimpotrivä, oameni cu o inteligentä sclipitoare pot fi definitiv incapabili sä interpreteze, oricât de asiduu s-ar pregäti (si aici am o droaie de exemple). Evident, cele mai fericite cazuri sunt acelea unde se îmbinä talentul si inteligenta - actori ca Marin Moraru, Vali Uritescu, Ovidiu Iuliu Moldovan (Dumnezeu sä-l ierte), Caramitru, etc. Tom al nostru nu face parte din categoria asta, asa cä unele roluri îi zbârnâie, altele-i fâsâie.
toti actorii romani ale caror nume le-ai pomenit sunt si preferatii mei, ba chiar pe Vali Uritescu il cunosc personal(desi nu l-am mai vazut de ani buni) ca si pe sotia sa Vali(Valeria) si pe fiul Bogdan.
Stiu ca a fi inteligent nu este o conditie sine qua non pentru un actor, dar in cazul lui Tom Cruise uitasem ce mult face si un bun marketing. Ca sa nu fiu totusi nedreapta cu el, mi-a placut in tineretile lui in filmul "Top Gun"(1986) unde a jucat cu una dintre pereferatele mele de atunci, actrita Kelly McGillis.
P.S. - Erai cumva nascut la acea vreme ?
Teonna is offline   Reply With Quote sendpm.gif