View Single Post
Old 01 Mar 2009, 14:20   #86
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Uite ce e,eu sunt buna ca painea calda,chiar fraiera,si asa sunt si in realitate,sunt vesela,imi place sa umplu masa cu de toate,ma feresc de barfe si de muieri proaste(nu e cazul nost').
Dar am ghicit ca ma tratezi cumva fara respect si asta nu mi-a placut deloc.Bineinteles ca ai f multe calitati,stii ca te-am admirat si sustinut mereu(cauta pe forum),dar esti a mia suta persoana,care isi permite familiarisme. Si nu suport,sunt f sensibila la de-astea.In rest,putina imaturitate ludica nu ti-ar strica,mai ales ca esti majora de f putin timp.Ai timp si neplacuta placere paradoxala sa fii matura mai tarziu.
De obicei nu sunt dusmanoasa,deloc,si intorc obrazul cam de vreo trei ori,hai sa zicem ca asta a fost prima data.
Nu e vorba cate carti sau filme ai vazut,ci ce ai inteles din ele.Nu-mi place sa jignesc,m-ai enervat in seara aia ca nu ziceai nik de Lars Von Trier,nu m-am gandit la carti.E un topic in cafenea cu cartea preferata,evit sa intru,pt ca majoritatea le comenteaza aiurea si sunt prea putine.
Si daca ai chef sa-ti intinzi rufele aci,e treaba ta,eu te-am invitat pe mess,te-am cautat,ti-am zis ce si cum,dar esti abila,stii cum s-o cotesti.Nu-mi place sa acord nimanui prea multa importanta,ma plictiseste si oboseste,e inutilEu nu iti mai raspund la acest subiect, e dejaul deja vu-ului.Ma duc sa beau o cafea araba.Ha!
Pauline Kael is offline   sendpm.gif