View Single Post
Old 01 Mar 2009, 14:07   #83
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Pauline Kael:
Si in plus,are un stil de a se supraevalua, + o pseudo-cultura de net, care mie nu mi-ar fi picat bine la frageda ei varsta.Fara suparare.

Ei uite,gluma,gluma,dar acum chiar m-am suparat. Eu nu ti-am atribuit niciodata defecte inexistente si nici nu ti-am criticat altceva in afara de niste nume scrise gresit si chiar si acea "critica" era spusa in gluma,dar ai luat-o ca pe o ofensa teribila. Frageda pe naiba,sunt majora in buletin si altele la varsta mea deja isi leagana copilul. Consider ca am ajuns la o anumita maturitate in gandire,mai ales ca am trecut prin destule la viata mea, dar nu fac eu confesiuni pe net cum fac altii. Internetul,folosit cum trebuie, este o buna sursa de informare si eu exploatez cat pot de mult aceasta latura a sa. Remarc ca faci referire subtil la faptul ca ti-am spus ca nu am citit excesiv de multe carti,dar asta nu iti da dreptul sa ma faci proasta,la fel de subtil. Ti-am mai spus si ca am tendinta de a ma subevalua si nu stiu de ce insisti in a arata tuturor contrariul,cu privire la munca mea, nimeni nu e mai critic decat mine. Ca altii ma supraevalueaza sau deduc gresit o auto-supraevaluare din glumele mele, asta e problema lor. Sunt modesta,timida si un orator groaznic.Ce vrei mai mult? Daca insisti sa stricam prietenia,ata ete,o stricam!
buticut is offline   sendpm.gif