View Single Post
Old 27 Feb 2009, 00:59   #7
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by redmen:
Optiunea "Deja detin" de ce nu exista ?
Päi fiindcä implicä rädäcina cuvântului "detinut", si nu vrea sä ne prindem cä viitorul ästa i l-ar rezerva el oricäruia dintre noi, în lagär.
Sau poate are un automatism subconstient, si ori de câte ori vrea sä scrie "deja detin", degetele lui tasteazä tot "deja cretin" - ceea ce oricum e cam pidosnic: el nu e deja cretin, el e cretin ab originem, de-atunci de când i-a zis tov' plotoner äleia pe care-o culesese de pe centurä: "Si-acuma, jos budigäii si pun-te caprä, dacä vrei sä nu-ti fac raport c-ai pângärit morala proletarä!"
(Proletarii de fatä se exlud. 8) )

Stati... Stati c-avem treabä! Ia aici perlä:
Originally Posted by Petrosin:
Cum se face ca esti intotdeauna I-ul care sa raspunda la postarile mele si intotdeauna in felul negativ, impertinent si dezgustator, care te caracterizeaza ?
Deci, DE-ASTA posteazä el mereu noaptea târziu, când teoretic n-ar mai fi nimeni prin ogradä - îi tâtâie curu' de frica sus-mentionatelor suturi! Si nu-l duce dopul-de-gât sä priceapä cä aicea nu-i forum färä câini (mai ales noaptea!)

In fine - am tras aer în piept, mi-am stors zeamä de lämâie pe limbä, si am reusit sä parcurg prima fleicä a mizeriei introductive.
Cele mai negre presimtiri mi s-au adeverit. Avortonul ästa e un maniac al armelor, al coruperii copiilor si al uciderii. Deplânge abolirea pedepsei cu moartea - normal, doar face laba când se uitä la secvente cu decapitäri si spânzuräri (snuff, sau trucate - ce i-ar mai pläcea sä se excite la niscai executii publice, ca-n veacurile alea unde i-a rämas lui întepenitä umplutura cranianä!), ba chiar are nerusinarea sä denumeascä o perversiune ca häituirea si împuscarea unor animale nevinovate "sport minunat"! Mamä, ce sport minunat am sä-i trag peste muian, de mi-o iesi vreodatä-n cale, bäga-l-as în pizdele mä-sii de criminal conceput la betie - si care mai comite si supremul sacrilegiu de a-si deghiza depravarea în straie religioase - lua-l-ar toti dracii, Tiriacii si Adrianästasii cui l-a fäcut astäzi si mâine...!

Apropo, printr-o asociatie de idei, mi-am amintit de o altä cloacä de-asta viermänoasä care ia Numele Domnului în desert, însusindu-si-l abuziv ca sä-l täväleascä prin noroi - nerusinatul site www.sfaturiortodoxe.ro - îl stii, Red? Printre ineptiile însäilate acolo, una le bate pe toate - aruncä o privire, cä meritä: cicä "O.Z.N.-urile ar fi lucrarea diavolului", ca sä ne släbeascä nouä credinta în Dumnezeu"! Mare Ti-i grädina..! :lol:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif