Originally Posted by Eufrosin:
De cand a fost fondata America, asemenea epidemii de impuscaturi nu au avut loc, pana prin anii 70, cand mersul la psihiatru, a devenit o moda. In loc de-a se spovedi unui preot si a-si curati sufletul si dobandi astfel linistea interioara, americanul de rand a inceput sa se increada in tagma psihiatrilor si in pilulele demente pe care acestia le dispenseaza.
Tot de-atunci, au inceput si problemele mari de sanatate mintale ale americanilor, ale carei cauza le-am descris mai inainte deasemena.
Psihiatria americana a devenit un apanaj al evreilor, care dupa cum au fost indemnati inca din 1936 de catre criminalul sef al NKVD, evreul Lavrenti Beria, folosesc metode de "tratament" care fac mai mult rau decat bine.
Scopul fireste, este subminarea societatii crestine in mijlocul careia traiesc, basca imbogatirea, prin crearea unei afaceri atat de lucrative, complet cu spitale, clinici, pilule peste pilule care toate transforma omul intr-o epava.
Sansele unui om care tece printr-o perioada mai grea, in mod curent caracterizata ca "depresie", "schizofrenie paranoica" etc. de a se vindeca complet, sunt mult mai bune daca omul ia parte la taina Sfantului Maslu, intocmita pentru cei suferinzi, decat indopandu-se cu pilule distrugatoare care-i in timp ce linistesc oarecum simptomele, arunca sufletul intr-o imbalanta care se va sfarsii de multe ori, prin violenta.
|
Eufrosache delireazä incoerent si incontinent.

:sick:
Uneori (da' nu prea des, cä mai mult de-o datä pe säptämânä n-am curaj sä mä gândesc la el), mä întreb de ce terfeleste el în halul ästa Biserica noasträ crestinä, fäcând-o sä parä o sectä feudalä dementä, dominatä de urä si tembelism, de autocratie si fundamentalism agnostic...
a) Efectiv, e prost de crapä si habar n-are ce tâmpenii îndrugä...
b) Totul e o intoxicare; individul urmäreste anume compromiterea credintei, în solda cine stie cärei societäti sioniste, pägâne, satanice sau ateiste.
(Cred cä si una, si alta.)
Hai sä-l luäm în suturi.

:love: