In The Libertine e as profound as he can be.E in stilul lui Quills. Filmul e depressing,pentru ca personajul nu rasare niciodata,desi lumea ii aprecia talentul,ci e de la inceput in abis si se ineaca tot mai mult in abis,pana la sfarsit,cand nu mai e cale de scapare. Londra infatisata in film era la fel de murdara precum oamenii care o populau si el avea grija sa scoata asta in evidenta,abordand subiecte taboo cand societatea era in plina modernizare... Merita 4 Oscaruri numai pentru rolul asta: unul pentru monolog,unul pentru discursul de la Parlament,unul pentru epilog si unul pentru ce face in rest

.
Da, le mai greseste IMDb la inaltime...daca el are 1.78,atunci Charlize Theron are cu siguranta peste 1.77,in The Astronaut's Wife pare cu vreo 2 cm mai inalta decat el.
Aici de ex vezi clar diferenta de inaltime,Frank e cat un munte :lol: :
http://www.imdb.com/media/rm733976832/tt0142688
Nu conteaza inaltimea,conteaza istetimea

. Si din cauza vestimentatiei pare de multe ori mai scund decat este in realitate,costumele cu 1-2 numere mai mari te fac sa pari scund. La 1.76 sa zicem,nu e foarte inalt,dar nu ma deranjeaza

.Eu oricum am 1.73,asa ca e in regula

.
Da,au si donat bani spitalului si s-a si costumat in Jack Sparrow si le-a citit povesti copiilor. Cu asa o voce calda si placuta,cine nu ar vrea sa le auda... Este un om generos,insa spre deosebire de altii,nu face publicitate din asta. De ex a inregistrat un mesaj video de incurajare pentru un copil bolnav de cancer care mai avea cateva saptamani de trait si dupa moartea sa,parintii au declarat ca ii sunt recunoscatori ca a murit fericit datorita lui. Sau tot asa un mesaj pentru o alta fata bolnava. Sau un copil caruia i-a daruit palaria sa...
Stiu si ei de Taraf

. Ii plac si Clejanii...am inteles ca l-au chemat la botez,dar nu a putut sa mearga.
In Finding Neverland are acea subtilitate, blandete si caldura necesara cat sa reuseasca sa ne convinga de faptul ca nu avea nicio intentie ascunsa vis-a-vis de copii,ci ca simtea pentru ei si pentru mama lor (spre final spune ca a iubit-o

) o dragoste sincera. In plus,accentul lui scotian e excelent!