View Single Post
Old 25 Feb 2009, 18:13   #12
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Stiu si eu aia de pe IMDb,rar sunt datele fizice exacte,sunt cu aproximatie,eu am citit ca e scund,si e vizibil si in filme.Dar nu asta e problema.
Mi-ar fi placut sa-l vad in niste roluri de mai putin entertaiment,in ceva mai tragic,profund.Se stie ca singur isi alege rolurile si ca a fugit de multe roluri bune,si nu ma refer la filme de actiune aici.
Prietenei mele ii place in "Chocolat",intr-adevar recunoaste ca viata lui a fost una de gipsy,ca in film(si in asta a jucat alaturi de prietena(amica) lui ,Riccisi a avut o viata grea tipul)
http://www.imdb.com/title/tt0206917/
Chiar a fost nedrept ca n-a luat nici un Oscar sau Glob,desi a fost nominalizat(pt Calaretul fara cap la Glob).
Sper ca le-ai zis amicilor de pe johnny-depp.org ca e fan Taraf des Haidoucks si ca aia sunt romani ca tine( ramas fan dupa"The man who cried).
Mi-ar placea sa stiu mai multe de Vanessa,daca mai e frumusica,daca ai lor copii sunt bine(nu stiu cine zicea ca-s urati,dar nu cred).Ma bucur ca au donat bani dupa ce a fost Lily Rose cred,bolnava.Si imi place pasiunea lui pt Parisul anilor20-30(Vanessa se imbraca uneori in stilul ala retro si ii sade de minune).
Am vazut si eu pe E!.
Mi-a placut Finding Neverland,dar a fost mai buna Kate acolo Si ma mai gandesc.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif