View Single Post
Old 25 Feb 2009, 18:01   #11
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Pauline Kael:
are doar1,70

Height
5' 10½" (1.79 m) .

Mie si ca fizic imi place. Acei ochi dark brown,high cheekbones,mainile...Mai rar vezi un barbat care sa imbatraneasca asa de frumos si spre deosebire de femei,in cazul lor iti dai mai usor seama care sunt frumosi de la mama natura si care sunt frumosi datorita magiei make-up-ului . Pe Johnny, cu un strop de machiaj care sa ii acopere liniile,il faci sa arate ca la 30 de ani. Fuck me daca arata in Public Enemies de 45 de ani. Dar cred ca frumusetea lui interioara face sa radieze si cea exterioara. Familist convins,cu mult respect si admiratie pentru fani, niciodata prea obosit ca sa dea autografe (5 times in a row ales cel mai bun signer ), amuzant (chiar daca el nu e chiar constient de asta ) si inteligent,desi nu a terminat scoala. Iti dai seama dupa interviurile sale cat de bine a absolvit scoala vietii. A trecut prin droguri,alcool and shit,insa norocul lui a fost ca nu a devenit niciodata dependent de ele si ca a fost in stare sa se lase,cand a considerat ca e timpul pentru o schimbare...He's got the full package.

Dintre daca prin profund intelegi roluri in care nu e quirky,iti recomand:
- Blow
- What's Eating Glibert Grape
- Donnie Brasco
- The Man Who Cried (cam siropos si melodramatic pentru mine,dar merita vazut chiar si numai pentru secventa calului si cea in care plange)
- Finding Neverland

A mai schimbat acum putin registrul si mai face filme si la care sa se uite copiii sai,paternitatea te schimba . Pacat ca abia cu POTC a venit prima nominalizare la Oscar...Este criticat ca a facut un film cu succes la box office,dar lumea uita ca ani de-a randul filmele lui au fost numite box office poison,refuzand sa joace in filme destinate pentru a avea succes de casa,pentru a alege roluri mai interesante. Incasarile uriase ale seriei au fost pur si simplu ceva ce merita de mult...Nu poti sa spui despre el ca e un sell-out,ca a facut asta numai pentru bani. Intr-adevar,probabil a fost si atras de suma frumusica,insa ca sa fii un sell-out,trebuie sa faci ceea ce faci DOAR pentru bani,insa in cazul lui se vede pasiunea si dedicatia pentru fiecare rol...

Stiu si eu faza cu Tim Burton, de la E!. Intr-adevar,multi baieti il considera atractiv.Au si de ce !
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif