Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by Gloria:
1. Daca este cel mai spumos personaj inseamna ca e mai slab decat celelalte roluri?
|
Dar eu nu am spus asta; ci ca Academia a ales dintre interpretari relativ apropiate, pe aceea corespunzatoare personajului mai spumos
2. Ce legatura are faptul ca personajul ei a dezechilibrat relatia dintre personaje? Nu chiar asta era scopul ei de fapt? Cum afecteaza asta performanta? Sau cu o face mai buna/mai putin buna decat celelalte nominalizate?
|
Pai personajul ei nu era scris ca sa dezechilibreze raportul de forte dintre personaje; daca Woody Allen avea mai multe de spus despre el, i-ar fi dat un spatiu mai mare in economia filmului. O interpretare buna nu inseamna sa faci exces, asfel incat sa-i pui in umbra pe ceilalti; a fost un fel de one man show.
Cumva ai dreptate, dar se premiaza performanta actoriceasca, nu personajul in sine si la asta mi se pare ca Penelope a fost prima, desi nu la distanta foarte mare de celelalte actrite.
|
In mod clar, nu exista diferente semnificative intre actrite, dar mai onest a jucat Taraji P. Henson, de exemplu.
Originally Posted by klein:
mda, nici eu nu inteleg logica Gloriei. Penelope a fost geniala
|
Mie mi s-a parut, pe alocuri, kitsch-oasa. Dar a avut si momente bune, clar.