Originally Posted by Pitbull:
Las cä-i trece lui, pân-la Pasti.
|
Deja mi-a trecut, I think..
Pitbull nu e de acord cu folosirea numelui sau nick-ului säu.
|
Ii cer acordul acum lui Pitbull. Pot folosi intr-un scenariu nick-name-ul de pitbull si chiar numele de Mihnea Columbeanu in scopuri artistice si de a demonstra ca anumite sisteme sunt imperfecte? E opinia mea ca sunt imperfecte si sper ca sunt liber sa mi-o expun.
EgOisM trebuie sä spunä clar dacä da sau nu.
|
EgOisM is just a child..nu a zis nimic si asta pt ca era suparata pe mine si hotarase sa nu mai dea semn, si asta, vezi Doamne ca ii propusesem eu sa facem revelionul impreuna, o invitatie in principal doar sub egida simtului umorului. Din tacere eu am inteles ca nu-i pasa ce voi scrie si prin asta am inteles acceptul. Personajul EgOisM este reprezentativ pentru "clasa" de "fete superioare" la inimile carora nu putem ajunge, fotomodelele divinizate de toti masculii slabi. M-am gandit ca ratingul si interesul va fi mai mare folosind nume de pe forum decat nume de fotomodele reale din tara.
Si altii la fel.
Cere-le permisiunea, cä nu tusesti!
|
Mistah J e destul de dezinhibat sa priveasca cu ochi buni proiectul meu.
Ceilalti 3 forumisti ar fi:
Illotempore2002 - care probabil va rade cu lacrimi de ce voi scrie.
StefanDo - caruia am sa-i cer acordul, in principiu nu-l voi folosi in scopul de a-l deranja/ataca, ceea ce "fac" cu el se termina cu bine, ca si cu ceilalti 5.
hellsteed - singurul cu care as avea ceva de impartit - si asta doar la nivel artistic - caruia am sa-i cer acordul. Va fi singurul forumist ce e posibil sa se simta lezat dar daca e baiat destept o poate lua altfel.
Cum mentionezi ca Mistah J nu e un forumist si a primit atatea suturi in fund de la voi, unele pe nedrept, asa consider si eu ca hellsteed nu e un forumist si ma pot folosi de nick-name-ul sau (dupa ce ii cer acordul, sure!). Atacurile dansului la adresa mea de anul trecut merita o replica inteligenta marca Neuptolem, cum Conducerea forumului nu mi-a facut dreptate in multe ofense aduse la adresa mea am decis sa imi fac singur dreptate, in fond, la modul artistic, e vorba de lumea si actiunea dintr-un scenariu, ce nu va fi fqacut public niciodata, doar aici pe forum interesul lui e crescut. Daca ar fi sa-l iau ins erios candva, numele respective din scenariu vor fi inlocuite cu altele, nmu sunt cazut in cap sa ma prezint la HBO ori altundeva cu personaje ca Mistah J ori StefanDo.
Personajul Mihnea Columbeanu e reprezentativ pt masa oamenilor de film in dezacord cu entuziasmul multor tineri, par example Neuptolem. Vom "vorbi" despre cinematografie, ce s-a intamplat pe topicul cu "Extermination" legat de T4 si
despre femei, doar ce am gasit pe net despre tine si (hcm!) fosta ta sotie si intuitiile mele despre relatia Mircea Daneliuc - Pitbull. Inainte de post am sa-ti trimit paginile cu pricina si imi spui ce scot de acolo si ce te deranjeaza. In caz ca scenariul va lua vreodata un drum serios personajele si numele din el vor fi schimbate, modificate, altfel sunt constient ca ma pot trezi prin vreo instanta sa fiu dat in judecata. Oricum, personajele si acest scenariu nu ma motiveaza mai mult decat la nivel de forum CineMagia. E prea comercial sa fie luat in serios. Doar 50% din scenariu e cu si despre acesti forumisti, in restul de 50% atac alte sisteme si anume: sistemul bancar cu o scena de spargere a unei banci si lumea tiganilor interlopi: aici e partea cea mai grea si sunt liber sa atac (de data asta cu adevarat, nu la misto) toti nenorocitii de rromi din craiova ce sunt pe mana cu politia si fac ce vor cu acest oras ce nu mai are mult si seamana cu cele din westernurile americane cu Vestul Salbatic. Aici e Sudul Salbatic iar tacerea mea a ajuns la capat.