Originally Posted by gabonne1:
Gust acest gen, mai mult sau mai putin. Sunt cateva clasice, care merita vazute si revazute. Filmele amintite de mine zic ca nu merita. Am vrut sa scriu cateva informatii despre ele, despre genul din care fac parte, in cazul in care ar mai fi cineva interesat. E vreo problema cu asta ? Deranjez cu ceva ? Sunt off-topic ? Uite, am pregatite inca doua filme care s-ar putea incadra aici, "Demoni", 1985, varianta uncut, dupa un scenariu de Dario Argento si "Candyman"-ul din 1992. Crezi ca pot sa postez pareri despre ele plus eventuale informatii interesante fara sa ma iei la misto ?
|
ho ca nu am dat la cap si nici nu te-am luat la misto...daca esti asa de fragil si nu esti in stare sa te conversezi pe un forum fara sa te ataci la orice, mai bine stai acasa...
si te rog nu mai imi rastalmaci postarile ca nu e frumos...NU am zis ca deranjezi, NU am zis ca esti off-topic, NU am zis ca e o problema cu ce ai scris...acuma reflecta la ce am zis eu si la cele 3 "acuze" amintite de tine...nu se prea potrivesc, ce zici?
on topic:
abia astept sa scrii despre Demoni...cei doia Bava (tatal si fiul) sunt printre cei "valabili"