Oh yeah,you're right :lol: .Nu stiam asta fiindca nu am avut niciodata nevoie de numarat altceva in afara de cuvinte.Bugger! Mersi corinka pentru vorbe,sustinerea e reciproca

! Hai cu fetele!!
Done!Am re-scris-o. Are 991 de caractere with space

.
A fost o zi ca oricare alta,a unei vieti in alb si negru,din care lipsea pata de culoare.M-am urcat in tramvai si asteptam sa treaca timpul,care se scurgea precum picatura chinezeasca.Intre timp,am desenat pe geamul aburit un peÂște cu ambii ochi pe aceeasi parte,la fel ca cel din filmul "Arizona Dream".Un baiat s-a asezat langa mine si s-a amuzat de "creatie",abordandu-ma cu replici din film.Eram socata.I-am facut jocul,avand parca in fata ochiilor secventa de final a filmului.Ambii am sfarsit zambind,eu facand eforturi in a-i evita privirea magnetica,fiind prea timida. Avea un aer misterios,de care ma simteam profund atrasa. Dupa momente de liniste,mi-a daruit un martisor in forma de trandafir,spunand ca nu avea cui sa i-l dea.Am coborat din tramvai intrebandu-l daca ne vom mai vedea,iar el mi-a spus ca e alegerea mea.Nu stiam ce vroia sa zica,pana cand nu am vazut ca era numarul lui de telefon scris pe spatele martisorului.Sa-l sun,sa nu-l sun? Presupun ca...e alegerea mea!