Thread: Oscar 2009
View Single Post
Old 21 Feb 2009, 14:39   #220
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
dacã ºtiam cã se amînã cu 30 de ore deadline-ul îmi amînam ºi eu predicþiile. mai aveam luate de vãzut douã de la foreign language (Entre les Murs ºi Revenge; aºa am ales Waltz pentru cã era singurul vãzut, deºi nu prea m-a impresionat), un documentar (Man on Wire; aºa l-am ales pe singurul vãzut, cel de Herzog care oricum m-a cucerit ºi nu-mi pare rãu) ºi Changeling. dar nu conteazã, vreau sã nimeresc puþine cît sã mã încadrez la postere, nu la dvd-uri. pe cele de la foreign language oricum aveam de gînd sã le vãd, indiferent de oscar ºi concurs dar nu mã mai grãbesc cã am alte treburi ºi oricum n-aº avea voie sã editez mesajul cu predicþiile.

Originally Posted by Pauline Kael:
Deci,a aflat cineva ceva? L-a sunat pe Heath? Vine maine noapte Heath?
Leo,e clar ca suntem subiectivi,si ca alora nu le pasa de preferintele noastre.Daca ai ales-o pe Taraji,e clar ca ai facut-o dintr-un imbold personal.
evident cã m-aº bucura sã ia mai mult P.Cruz, dar mã gîndesc cã are ºanse mai mari Taraji pentru cã anul ãsta ar însemna sã nu dea oscar vreunui actor de culoare (iar la celelalte trei categorii nu sunt nominalizãri colorate). Viola din Doubt are un rol totuºi mic de tot (dacã apare 5 minute în tot filmul), pe cînd ponderea lui Taraji a fost mai mare ºi rolul mai solicitant.
la actori am ales Rourke, deºi Sean e favoritul meu dar nu cred cã i-ar mai da încã un oscar aºa curînd.
la supporting actor, Hoffman ºi Shannon mi-au plãcut mai mult, dar e trendul cu Heath care a murit ºi ar fi aproape imposibil sã nu ia.
la Actress cred cã ar merita Meryl Streep dar are destule oscaruri iar Winslet multe nominalizãri necîºtigãtoare, de aceea am ales-o. dacã ar fi fost nominalizatã pentru Revolutionary Road, ar fi fost ºi favorita mea. n-am înþeles de ce au ales s-o bage cu rolul din The Reader care e mai secundar ºi mai puþin solicitant ºi filmul mai slab decît RR.

Originally Posted by Pauline Kael:
Nimic nu e imposibil,pacat ca Slumdog asta respecta reteta de film mediocru-dupa-o -anume- reteta care le place americanilor(din fericire filmul e anglo-indian,ceea ce ar fi o stirbire in mandria yankee).La fel consider" No Country for old men".Filme seci,supraevaluate,cu idei interesante,dar plicticoase si fortate.Sper sa nu ia Slumdog,desi Buticut a pariat pe el. :P :)
dacã ia Slumdogu marele premiu, io mã-nsor.