Thread: Editia 2009
View Single Post
Old 18 Feb 2009, 21:44   #24
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Am scris si eu ceva. Pentru cine nu stie, BCU inseamna Biblioteca Centrala Universitara. Am scris la persoana intai, dar e pura fictiune. Iata si povestea:
In anul 2 de facultate i-am promis colegei mele de camera, Cosmina, ca o duc la o expozitie de prosti. Asa ca ne-am dus amandoua la un Internet Caffe si am intrat pe mirc. Am abordat niste tipi, carora le-am dat intalnire. Inventasem o poveste cu o blonda pe care prietenul o lasase singura de Valentine, plictisita si cu chef de razbunare. Asadar, eram sissy_blonda, iar la ora 21 trebuia sa ma intalnesc cu dick4u, superboy80, sexyummy si bradpittdingruia in fata Casei de Cultura a Studentilor, locul de intalnire al “mirc-erilor” de pe atunci. Ne-am asezat vizavi, pe treptele BCU. Au aparut pe rand si i-am recunoscut imediat din descrieri: un blond cu ochelari si hanorac albastru; o piticanie ridicola imbracata intr-un palton prea lung pentru inaltimea, adica scunzenia sa, cu un trandafir in mana; un tip slab, inalt, tot in palton, chiar dragut; unul in geaca rosie, cu aspect de manelist (gel, breton, ghiuluri). Pentru mine era amuzant, dar pe Cosmina o stresa gandul ca ne vor observa. “Stai linistita”, i-am spus, “tu ai intalnire cu mine”. Si am sarutat-o. A fost primul nostru sarut. Si primul nostru Valentine.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif