View Single Post
Old 17 Feb 2009, 20:35   #119
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by LZP:
Esti mai dur decat insasi realitatea
The War of Wind-Mills.

Totusi, scenariul valoros e o buna premisa pt un film bun. Pe cand un actor secundar nu, oricat de bun ar fi.
Pai asta e, ca producatorii nu au nevoie de premise, ei vor actori, vor siguranta, vor sa riste cat mai putin si sa previzioneze cat mai mult succes, casele de productie merg pe principiul: "Ce-o sa-mi iese?!", pt ele e o afacere si atat, 500 de euro ai scenaristului sau 0 euro e totuna; ori 2000 de euro agonisiti cu truda prin joburi de functionar ori agent de vanzari, ce naiba faci cu ei, nu se merita, ca nu duc acel proiect de lung metraj pe culmile gloriei doar cu atat.
Actorul secundar ar fi o carte buna, il vezi, e palpabil, "patronul"-producatorul vrea sa-l vada ce poate sa faca, si il testeaza, scenariul n-ai cum sa-l testezi, unii, din pacate, sunt prea incuiati sa vada potentialul unui scenariu, vezi CNC, iata unde am ajuns, mai departe continuati voi.

Care ar mai fi rostul concursurilor de scenarii atunci?
Niciunul. :hmm: E doar antrenament, simti si tu ca faci ceva si nu stai degeaba: "Bai, am scris pt hbo, au participat doar 150, deci, sunt printre ai mai ai mai 150 din romanika! bla-bla".

P.S. cartea aia a lui Llosa e foarte buna
E incredibila!

Ma stradui si eu sa fiu realist ca mi s-a spus ca visez prea mult.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif