Thread: Editia 2009
View Single Post
Old 17 Feb 2009, 18:22   #12
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by redmen:
Nu se prea inghesuie lumea sa scrie.Hm .. oare de ce ?
@ Gloria, topicele primelor 2 editii au fost deschise la "Film in general", loc mult mai vizitat de noii intrati pe forum si cu un nivel mai ridicat de rating gratie gradului de atractie ca si subiect pe CineMagia. Nu crezi ca aici, la Cafenea, e mai greu de gasit, unde sectiunea e cam in jos pe pagina de start si ai nevoie de scrolling sa ajungi? Si mai e si chestia cu Cafeneaua, eu unul n-o vedeam interesanta (nici acum) cand m-am inregistrat, nu credeam ca aici e ceva serios si util. De obicei cei ce citesc cu atentie forumul si se inregistreaza pe el cauta ceva important, pentru ei, din lumea filmului si nu cred sa le treaca prin cap ca ar gasi asa ceva la Cafenea, unde se intelege "loc de pierdut timpu', de taclale, joc: alege unu', etc.".
Stiu ca ai linkat pe home page dar te-as sfatui sa-l muti inapoi la "Film in general", acolo unde a avut mai mult succes. E o miscare de marketing stangace rasarirea lui in Cafenea. Aici e mult fum, muzica prea tare si trancaneala boring imbinata cu cascaturi de somn unde toti vor sa uite de "cursuri". Imi aminteste de Barul Universitatii, numai de examene nu ne ardea noua.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif