View Single Post
Old 15 Feb 2009, 00:47   #9
buticut
Guru

buticut

Eu am vazut recent pe Antena 3 o emisiune despre vedetele "unfriendly" si l-au aratat pe Heath care era certat cu paparazzi din cauza ca il asteptau mereu la iesirea din casa,sa ii faca poze (acest lucru a dus si la mutarea sa de acolo) si la un moment dat la o premiera la care a participat, fotografii l-au udat cu apa in timp ce da interviuri. A fost chiar funny :lol: .

Revenind la Oscaruri, cred ca o sa fie emotionant momentul in care il vor anunta castigator,cel mai trist lucru e sa pleci inainte de a culege laudele muncii tale si la varsta lui mai erau atatea de facut,atatea roluri de jucat. Nu o sa stim niciodata cum am fi judecat filmul,daca el nu ar fi murit,probabil am fi fost ceva mai critici...Oricum,desi Jokerul este mai mult meritul fratiilor Nolan,care l-au conturat bine, Heath a avut vocea,livratul replicilor,rasul si mimica spot-on. Asta e meritul lui,pe care nimeni nu-l poate lua.

E dureros mai ales ca fiica sa este urmarita in permanenta de fotografi, bleah,these things make me :sick:. Desi cei de afara parca totusi sunt mai respectuosi cu familile indoliate decat noi,ii lasa o vreme sa sufere in liniste,pana dau un comunicat de presa :hmm:.

Mai erau atatea lucruri de facut... .Imi pare rau si ca nu a apucat sa joace cu Depp (direct,adica sa imparta aceeasi secventa, The Imaginarium... nu se pune ). Stiu ca Heath isi dorea asta si ca Depp trebuia sa apara alaturi de el in The Brothers Grimm,filmat inainte de lansarea POTC 1, insa compania de productie nu l-a vrut,pe motiv ca nu era un nume asa de mare precum Matt Damon :hmm: .Dupa succesul inregistrat de Pirates 1,evident ca s-au zgariat pe ochi ...

In Doubt,femeile sunt la putere. Personajul lui Philip Seymour Hoffman este mai mult mentionat,decat vazut. Daca nu ar fi Heath,ar fi Brolin,dupa parerea mea,care a mai inscris o data si cu W.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif