Thread: Smashed away
View Single Post
Old 14 Feb 2009, 19:28   #15
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by buticut:
Originally Posted by miercuri:
Really, la multe dintre poze nu vad nici o diferenta "chirugicala", pur si simplu e alt machiaj si se vede ca au mai trecut anii. Iar Michelle Pfeiffer la cei 50 de ani ai sai arata foarte bine!

Si eu tot asa zic...Penelope Cruz parca si-a facut ceva la ochi,desi s-ar putea sa ma pacaleasca machiajul, Laura Flynn Boyle - nothing noticeable, Kate Winslet - idem,Michelle Pfeiffer - un nose job discret.
Penelope avea nasul ca un borcan,nu cred ca a umblat la ochi,si se barfeste ca si la buze,dar la buze nu cred,la fel spun ei de tanara Ann Hattaway,dar nu cred.Lara FlinnBoyle :sick: ,inseamna ca pozele acelea nu sunt edificatoare,si-a distrus fata: nose job,buze pline cu colagen,chestia e veche de cand umbla cu De Niro,e de nerecunoscut,n-am chef sa caut alte poze,gugaluiti.Kate,a umblat si ea discret la nas si ten,desi nu pare.Iar Pfeiffer,trevbuie sa ma repet: riduri de expresie nu are,lifting,expresia fetei stearsa,fata imobila din cauza botoxului,rinoplastie,ce naiba, e vizibil.La fel,Sandra Bullok,se pare ca regizorii n-o mai cauta pt ca pe langa ca a"intinerit" brusc,nu-si mai poate misca fatza de botox.Meryl Streep incepe sa cada in gropitza cu ridicol,spune ca e impotriva operatiilor,dar se vede clar ca recent si-a liftinguit gatul si tenul,arata f fresh asa brusc.Susan Sarandon a fost sincera,a spus ca orice femeie e libera sa faca ce vrea cu corpul ei,n-are decat o ineterventie la gat,vizibila,priviti toate imaginile de mai jos :happy:
http://inyourface.freedomblogging.co...-they-want-to/
Voi nu sunteti atente la detalii,oricum,astea sunt niste barfulite nevinovate.
Despre Johnny Depp,nimeni n-a zis ca si-a implantat ceva,ca si-a modificat,doar si-a sters niste riduri si si-a curatat tenul,ceea ce e perfect normal in bransa lui,nu e o rusine.
Sigourney Waver:
http://inyourface.freedomblogging.co...astic-surgery/
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif