View Single Post
Old 14 Feb 2009, 18:40   #67
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
…..(confesiunea catre pisi si sexul in masina, dupa atata pauza) etc toate astea deja creasera cheia fantastica in care trebuie citit filmul. Nu doar finalul.

Originally Posted by Mirodoni:
Am vãzut cã au plecat împreunã, dar n-am vãzut cã au fãcut sex. La astfel de scãpãri nu trebuie acuzat numai spectatorul, ci ºi autorul. Ceva m-a furat……..,

Originally Posted by ilustra.films:
Si draga mirodoni, nu au facut sex pentru ca s-au certat. De fapt, inca de la inceput lucrurile scartaiau in 'relatia' lor. De la sine inteles ca sansele ca noi sa-i vedem pe cei doi facand sex scad...
Insa daca vrei sa vezi sex, implicit intre minori... vezi ca e un film facut prin anii 90 al unui pseudo artist. Nu mai stiu cum se numeste. Promit sa-ti zic cand aflu.

@ilustra.films
Nu se punea problema dacã vreu eu sã vãd sau sã nu vãd sex în film. Am înþeles de la Led-Ze-Pencil cã au fãcut sex în maºinã, iar eu nu am remarcat secvenþa respectivã.
Ca urmare, dacã unul dintre noi nu a înþeles bine, lumineazã-ne tu. Dar pentru asta citeºte mai atent ce am scris noi.
Dacã intervii doar ca sã ne spui cã vedem ceea ce voia Sitaru sã vedem, îþi pierzi timpul, pentru cã ideea era cã unul vede spiriduºi, iar altul demoni. Apare întrebarea fireascã: Sitaru ce a vrut sã vedem? Întrebarea este formalã, noi ºtim cã nu ne rãspunde. Dar ne-ar interesa rãspunsul altor useri, sã vedem dacã greºim sau nu. Tu ai spus deja cã nu crezi nimic. Dacã nu crezi nimic, lasã-ne!
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif