View Single Post
Old 14 Feb 2009, 14:51   #62
ilustra.films
Veteran

ilustra.films

Fratilor.. sunteti ca bufonii...
E CLAR CA CEEA CE SE VEDE... AIA A VRUT SA SPUNA.
Nu vorbim aici de unu care isi bate joc de film si filmeaza sub toate ipostazele pentru ca nu stie ce sa scota mai bun din film. Bataia asta de joc o intalnesti in filmele caterva pseudo artisti ai anilor 90; comic de sutuatia care intra in penibil, personaje caricaturizate si-n gaura curului, incoerenta in film si multe altele. Isi stiu si ei greselile. Nu e cazul aici. Caricaturizarea se petrece in conditii perfect normale si in doze milimetric controlate. Plus ca nu intra in conflict cu jocul celorlalte personaje cum se intampla in filmele pseudo artistilor ai anilor 90.
Voi chiar nu realizati ca a intreba autorul despre aspectele astea inseamna a-l jigni. Un film bun e acela care te lasa cu multe intrebari la sfarsit dar cu raspunsuri pentru intrebarile esentiale. Irelevent sa te gandesti acum ce vroia sa faca. N-are nicio treaba cu nimic. Ceea ce vedeti e ceea ce vroia.
L.E.:M-am lasat purtat de val dar vad ca nu se mai intelege mesajul; am glumit la faza cu 'cei doi n-au facut sex'.
ilustra.films is offline   Reply With Quote sendpm.gif