Originally Posted by Mirodoni:
Pitbull spune cã prostituata stã la pândã în pãdure, iar cei din maºina care vine îi vor deveni victime. Nu am înþeles eu filmul? Aþi avut aceeaºi senzaþie ca Pitbull? Credeþi cã scenaristul a avut în gând aºa ceva?
|
Originally Posted by Mirodoni:
… trebuie sã recunosc ºi eu cã mi-am pus problema ce e cu maºina aceea care venea la drum de searã. Fireºte, m-am aºteptat ca regizorul sã-mi sugereze ceva, nu murã-n gurã, dar cât de cât. Cum nu s-a întâmplat nimic, am tras concluzia cã în maºina respectivã era restul echipei, care venea sã-i întâmpine pe interpreþi, la sfârºitul filmãrilor. Acum, Pitbull spune cã în maºinã erau niºte amanþi în schimbul de noapte, urmãtoarele victime ale prostituatei. Din acest unghi subiectiv rezultã cã fata s-a aruncat în faþa maºinii celor doi. În acest caz, accidentul devine plauzibil la 20 Km/h ºi-mi retrag cuvintele. Valoarea filmului creºte brusc. Pãcat cã Sitaru nu l-a luat coautor pe Pitbull. Mai rãmâne subþirimea ºantajului, dar poate se rezolvã. În rest, sunt de acord întru totul cu disertaþia excelentã a lui Pitbull.
|
@Led-Ze-Pencil
N-ai recitit ce s-a scris, dar ai reþinut ce a zis Pitbull. Iar Pitbull ºtie de la actriþa cu care a stat de vorbã, în lipsa mea. Eu am întrebat pe forum, dar nu mi-a rãspuns decât films4, care crede cã nu crede nimic.
Dacã aceea a fost intenþia autorului, atunci filmul are o problemã.
Originally Posted by films4all:
Sa explice cel in cauza ce a vrut sa spuna. Eu nu cred nimic.
|