Thread: Exista????
View Single Post
Old 12 Feb 2009, 22:25   #5
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Ma tot gandesc in ultimul timp la propunerea lui Pitbull din urma cu fix un an cu rangul particularizat, sa scrie ceva jos sub "Neuptolem" si variantele mele ar fi: "Jandarmeria" ori "Police" ori "Security" ori "CineMagia's Army", prin zona. SI sa am si ATRIBUTII: de exemplu sa mi se dea mie dreptul sa-i bannez pe noii forumisti, credeti-ma, ii recunosc imediat, in 8 ani de experienta pe net aratarile bizare imi sar in ochi ca fetele bune de pe strada.
Nu fac abuz de ban, daca o fac de oaie, sa mi se retraga dreptul.
Nu ma bag la clone, nici la forumisti vechi re-loadati, doar la astia noii, infantilii, cazuti-in-cap.

Originally Posted by marcusARCUS:
Imi zice si mie careva la cate mesaje iti creste rangul?
Ce sa-i mai explici astuia cu: "Iti creste rangu' la "X" mesaje postate dar rangu' consta mai mult in calitatea scrierilor si chestia cu rangul e doar o aparenta caci adevarata valoare a unui forumist consta in...si in...si in..."..
Jesus! O adevarata pedagogie psihiatrica.
Imi aduc aminte de Mistah J intr-un mp prin 2006, zicea ca vrea sa ajunga la 1000 sa-si ia rang d-asta bengos no-limits, personalize, dar omul cred ca glumea cum o clovneste de multe ori, si totusi, era Mistah J, fostul Alakazam, era Cineva, nu era Marcu care-ti trage-n cur cu arcu'. :hmm:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif