View Single Post
Old 11 Feb 2009, 17:32   #489
Pashpix
Guru

Pashpix

COTIDIANUL: Cei mai slobozi la gurã din România

Cotroceniul, Parlamentul, tribunele de fotbal ºi blogurile de vedete au ceva în comun: miros uneori a mahala. Iatã mai jos un trist top al înjurãturilor scãpate în public de VIP-urile autohtone.

10. „F... morþii mã-tii de þigan împuþit“, i-a strigat Lãcãtuº lui Lucescu junior vara trecutã spre finalul meciului dintre Steaua ºi FC Braºov. Peste câteva minute, cei doi antrenori au dat mâna ca ºi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, relateazã presa sportivã.
9. „Domnule Meleºcanu, vã rog sã luaþi loc în p... mã-sii“, a scãpat printre dinþi Sergiu Nicolaescu. Scena a fost surprinsã la finele anului trecut, când decanul de vârstã al Senatului se enervase pe liberalii care întârziau sã semneze condica de prezenþã.
8. „Ce spunea Tatulici cu ãla care i-a dat m... sau ce þi-a dat?“, a intervenit în stilu-i neaoº Mircea Dinescu la un talk show gãzduit de Realitatea TV, parafrazând vorbele anterioare rostite de Mihai Tatulici cu referire la un primar PSD care ia bani cu toptanul dupã care „îi dã bot în emisiune“.
7. „Cred cã se f... iar ãsta cã eu aud emisia în casca mea“, a reacþionat cu ºase ani în urmã Andreea Esca în timpul unei probe de sunet, cu puþin timp înainte de a intra în emisie cu celebrele ºtiri la ceas de searã.
6. „Þigancã împuþitã“ ºi „pãsãricã“. Epitetele lansate de preºedintele Traian Bãsescu la adresa unei jurnaliste tv nu sunt o excepþie. Se spune cã inclusiv Andrei Pleºu, fost consilier prezidenþial, ºi Theodor Stolojan ar fi fost þinta înjurãturilor lui Zeus.
5. „Un simplu limbric angajat ºi guraliv“ ºi „laº la ordinele cui plãteºte“ sunt etichetele care se lipesc de fruntea lui Mircea Badea, crede ªerban Huidu pe blogul sãu. Rãspunsul comentatorului din gura presei n-au întârziat: „Eºti extraordinar de prost. Îþi curge oare scuipat din gurã? Ar trebui, la cât eºti de prost“.
4. „Puºti cordit“, iatã definiþia gãsitã de Adriana Bahmuþeanu pentru Dani Oþil, actualul partener al Mihaelei Rãdulescu. Supãratã foc pe vedeta de la Antena 1 care i-a oferit diploma pentru cel mai bun botez „Maximus... care este“, Bahmu a început sã scuipe foc ºi parã, pe blogul ei, înspre „idilele de rahat cu apã rece“ ale Mihaelei
3. „Te dau în p... mã-tii ºi a lui tac-tu de cretin“, s-a rãstit Oana Zãvoranu la un aºa-zis fan pus pe farse telefonice. Înjurãturile sale birjãreºti au fãcut deliciul tabloidelor în primãvara lui 2008.
2. „Pãi da, dar la porcãriile pe care le spune curva asta...“ au fost ultimele vorbe ale lui Corneliu Vadim Tudor înainte ca intervenþia sa telefonicã de la emisiunea „100%“ sã fie întreruptã de Robert Turcescu. „Rupãtoarea de bilete la circ“ ºi „vagaboanda“ spre care împroºca Tribunul în vara lui 2006 era Lavinia ªandru
1. „Legat de prima parte, îmi sugi p... tu ºi Dan Voiculescu, ºi toatã Antena 1, ºi toþi muncitorii de acolo, ºi tu primul mi-o sugi. Aºa sã scrii, da?“, zbiera în 2005 Gigi Becali la un reporter. Citatul înseamnã abia vreo 1% din tirada de injurii desfãºuratã de-a lungul a cinci minute.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif