Thread: One-liner
View Single Post
Old 08 Feb 2009, 10:20   #18
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

>>Din jurnalul unui om necajit

Eram asa de sarac cand am fost copil, ca daca nu eram baiat, nu as fi avut cu ce sa ma joc...

O fata mi-a telefonat si mi-a spus: "Vino la mine. Nu-i nimeni acasa!". M-am dus si intr-adevar nu era nimeni acasa...

In timp ce face sex nevasta-mea obisnuieste sa-mi vorbeasca tot timpul. Chiar si alaltaieri mi-a telefonat dintr-un hotel.

Intr-o zi am ajuns acasa mai devreme, vad un tanar alergand gol pe strada. L-am intrebat: "De ce fugi?" Mi-a raspuns: "Ca ai venit mai devreme acasa, boule!"

Am avut o zi foarte grea: am imbracat o camasa, mi-a cazut un nasture; am ridicat servieta, mi-a cazut manerul. Mi-e si frica sa ma duc la pipi...

Eram un copil foarte urat: cand ma jucam in lada de nisip, pisica incerca tot timpul sa ma acopere.

Pot afirma cu siguranta ca parintii m-au urat, singurele mele jucarii in cadita de baie erau un toaster si un radio...

Cand eram bebelush eram foarte urat. Mama n-a vrut sa ma alapteze, mi-a spus ca prefera sa fim doar amici!

Sunt asa de urat incat tatal meu poarta in portofel fotografia copilului cu care s-a vandut portofelul.

Cand m-am nascut, doctorul a iesit in sala de asteptare si i-a spus tatei cu parere de rau: "Am facut tot ce era cu putinta si totusi s-a nascut"

Eram asa de urat incat mama avea gretzuri DUPA ce m-a nascut.

Imi amintesc ca, odata, tiganii m-au rapit si au trimis parintilor mei o bucata din degetul meu dar tatal meu a mai cerut si alte dovezi...

Imi amintesc ca odata m-am pierdut de parinti pe strada. M-am dus la un politist si l-am intrebat: "Crezi oare ca-i vom putea gasi?" El s-a scarpinat in cap si mi-a raspuns: "Nu stiu. Sunt asa multe ascunzatori"

Sunt asa de urat, incat odata pe cand lucram intr-un magazin de animale de casa cumparatorii intrebau cam la ce marime pot ajunge...

M-am dus la doctorul meu. I-am spus: "Doctore, in fiecare dimineatza cand ma uit in oglinda incep sa vomit. Care-i problema mea???" Mi-a raspuns : "Nu stiu...dar, de vazut, vezi perfect." <<
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif