Originally Posted by Pitbull:
homosexualitatea adolescentinä efemerä are aceleasi cauze biologice ca homosexualitatea congenitalä permanentä, dar combinate altfel, temporar si mai putin drastic, în conditiile transformärilor hormonale prin care trece adolescentul. Evident, întrucât personalitatea e formatä de mult, un asemenea episod n-o mai poate schimba; dacä individul e predominant hetero, asa va rämâne. (Apropo, multi dintre voi stiti cu sigurantä asta, la un nivel empiric - dar... n-ati spus-o nimänui!  )
|
Hm,Pit,eu simt mereu ambivalenta asta,dar se poate datora din pacate unei tulburari de personalitate,mediului violent in care am trait de cand ma stiu.(Stiu ca ma intelegi si nu-mi pasa ce cred altii.)Inca o inimioara. :love:
Imi place si mie discutia si vreau sa vina scumpa Bre sa o aducem pe calea cea buna(e f tanara si prudenta).
Draga Pitbull ,mi-ar placea sa faci din acest topic un chestionar: sunteti de acord( sau nu)cu adoptia si casatoria la gay? Ar fi ceva,asa cu titlul asta ,topicul isi pierde din valoare.Daca se poate.Daca nu, e ok asa.
Si dupa aia facem un topic cu "Sunteti de acord cu pedeapsa cu moartea?" Exemple cu gramada din filme. :happy:
Acum nu trebuie sa ma bagi prea mult in seama,am doar o mare placere de a vorbi...discutii.