Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by nume:
Originally Posted by Neuptolem:
Eu n-am pus punctul pe nimic, nu ma intereseaza foarte tare discutiile voastre, ma intereseaza filmele (interes destul de low in ultimul timp) si regret calitatea scazuta de azi a forumului si a noilor useri in comparatie cu ceea ce se intampla acum cativa ani cand era o reala placere sa intri aici.
|
sa indraznim sa speram ca se va curata vreodata forumul?
|
Originally Posted by Neuptolem:
(...) reduceti forumul la 10 topicuri, pe 3 subiecte cu discutii academice despre Cannes, UNATC, CNC, "Acum pe ecrane" si cele care mai sunt. Sa vezi atunci: lucrari de diploma, critici pertinente, scenarii competitive, opinii competente si avizate, din pacate, pe un forum, pe Internet, in Lumea Virtuala, unde marii cineasti isi rezerva mult din pretiosul lor timp sa descopere valori embrionare.
|
----
Eu nu ma simt vinovat de
"show"-uri atata timp cat REALIZARILE TUTUROR sunt ACELEASI ca si in cazul in care eu nu as fi existat in istoria acestui forum. De altfel, dimpotriva, nu sunt decat mandru ca la 100 de mesaje "off-forum" exista cel putin 1 mesaj care este, fie un scenariu, fie o analiza a unui film ori scenariu, multe din ele injurate fara motiv si atacate din aroganta fitoasa de mari triplodocti, altele ignorate din invidie.
Atata timp cat agresivitatea si badarania inutila, fara scop, fara cap, fara judecata, fara discernamant, subiectiva,
de fitza, persista, voi persevera si eu. Intr-un razboi inutil. Ca si al altora.