View Single Post
Old 05 Feb 2009, 16:28   #11
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Suspect de bizar:
Dupã mine ar trebui interbaþi în institute de dezhomosexualizare pentru cã mi se pare inuman ºi contra naturii ce fac.
Mon cher, cu respectul pe care mi l-ai câstigat prin bunul simt dovedit de tine pe forum, si din sincera dorintä a unei informäri corecte, te înstiintez:
Acea "dezhomosexualizare", cum o numesti tu, NU EXISTA. Nimeni n-a reusit vreodatä o asemenea fantasmagorie (în pofida aberatiilor provenite din diverse surse homofobe, de un tembelsm fanatic similar cu al lui Eufrosache-al-lu-Zäpäcitu - asa-zise "relatäri" neverificabile ale unor username-uri). In schimb, biologia a demostrat în ultimii ani cä homosexualitatea e o conformatie particularä congenitalä a creierului, apärutä printr-o nepotrivire a nivelului de testosteron si progesteron din sistemul endocrin al mamei si configuratia cromozomialä a fätului, în lunile de sarcinä când se definesc centrii cerebrali care guverneazä sexualitatea. Mä îndoiesc profund cä chirurgia cerebralä va putea prea curând sä "modeleze" creierul unui pacient la nivelul acestor parametri. Si, în orice caz, chiar si când (dacä!) va fi posibil acest lucru, el va fi imposibil (legal si moral) färä acordul pacientului. Dincolo de caracterul lor utopic, pozitiile de tipul celei formulate de tine sunt similare, la nivel etic, cu a le impune oamenilor sä-si facä operatii de chirurgie esteticä fiindcä nouä nu ne plac nasurile coroiate, buzele groase, obrajii supti sau arcadele prea proeminente.
Originally Posted by Suspect de bizar:
Da' totuºi,homosexualilor le-ar trebui interzise dreptul la cãsãtorie ºi la adopþat copii.
Cine ne-ar da NOUA dreptul sä le interzicem niste drepturi UMANE, LEGITIME si UNIVERSALE? :shock: Unde ne trezim aici, în Evul Mediu? Om fi niste supraoameni, niste zeitäti, te pomeni! :lol:
Rusinicä, Suspy! :oops: Tie ti-ar conveni sä-ti interzicä ungurii drepturile astea, doar fiindcä esti român din Tg. Mures? (Sau invers: românii, fiindcä esti ungur.)

Apropo de unii care mä întreabä "de ce le räspund cu insulte, si nu cu argumente": balega se trateazä cu mätura, nu cu logica.
In treacät fie zis, desi morala mä obligä sä-i atac, aparitiile lor pe forum mä bucurä - îmi oferä prilejul sä demasc prostia, incultura, räutatea, ura, fudulia si pägânismul subversiv, militând la rândul meu, ca întotdeauna, pentru generozitate, umanism, informare, ratiune, modestie si credintä în Dumnezeu.
Deci, Eufrosache: mai vino, Bulä, mai vino. Imi place la nebunie sä dau cu tine de toti peretii. (Cum si tie-si place, masochist cretin, cä altfel n-ai veni. )
De unde reiese si cä nu sunt sadic - vezi si...:

Bancul cu sadicu' si masochista

MASOCHISTA: - Bate-mä...! Tortureazä-mä...! Umple-mä de sânge! :love: :love: :love:
SADICU': - Ntz! :hmm:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif