Originally Posted by nume:
Originally Posted by Pauline Kael:
Am sa mai scriu pe forum pentru ca pur si simplu n-am alta distractie.
|
Nasol.
|
Ai pus punctul pe "i". Exact aici am penalizat-o si eu cand i-am transmis ca nu o vreau partenera de discutii. De aici a plecat mesajul ala al ei pe privat, a inteles cu totul altceva.
Si mai adaug: Pauline a fost o faptura senzationala pana la momentul cand Pitbull a rugat-o sa se apuce de scris in atelier iar ea a refuzat fara sa stea pe ganduri, nonsalant, radical. Atunci
* mi s-a taiat, bai, ce cauta aici??? Macar sa se prefaca ca viseaza la ceva, ca are un tel, altfel prezenta ei pe forum ar fi o ofensa la noi, toti veleitarii astia care isi descarca suferinta launtrica in lumea virtuala a cinematografiei.
*: M-a prins si intr-o forma mai scazuta.
Eu n-am avut si n-am nimic cu ea, niciun resentiment. Cred ca asta suna demential pt unii mai neversati pe forum. Ex: si safenik.
Iar topicul cu femei cu mitraliere si pistoale, sa fim seriosi, si eu colectionam in clasa a IV-a figurine din Tele Cablu cu Van Damme, Stallone si Schwarzenegger si le lipeam cu scoci pe un caiet dictando pe care si acum il am ca amintire. Decupam pana si comentariul filmului, synopsisul, nu numai poza.