Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Ceea ce am scris eu mai sus e pura fictiune, "literatura de anticipatie". Preferam sa-ti descatusezi fantezia si sa spui cum vezi tu Romania la 2110, nu sa tragi concluzii extremiste. E un joc de imaginatie, ok?
|
Okay, okay, am inteles. Nu am timp acu', poate revin cu ceva misto. Dar
prefer sa se schimbe ceva, ca de imaginatii si fantezii ne ocupam oriunde, oricand, dintotdeauna. Si chiar nu m-ar incanta o superbitate de opera
"cum vad eu Romania in 2110" atata timp cat azi e suficient de distrusa..acum, pe bune, mai rau de atat ar fi doar un razboi. :hmm:
Si, la naiba, cu incalzirea asta globala cred ca nu trecem tot in stadiul asta de 2050, cred ca vor fi victime pe parcurs, de preferinta interlopi. Se vor schimba multe pana in 2110 si, realist fiind, situatia va fi una total diferita d eacum, aproape inimaginabila. Poate nu va mai exista Romania.
Hai ca revin cand imi reapare buna dispozitie. Acum vad numai cranii calcate de senile.
Originally Posted by LZP:
P.S. Cu 100.000 de Mircea Badea Romania ar avea doar inca o problema. 
|
O problema in plus nu ar conta pe langa eliminarea altor atatea probleme cu rromii-shmakeri, manelitii si interlopii. Ori gasiti pe cineva mai capabil SA FACA ceva.
PS:
"American History X" se poate transforma foarte usor intr-un
"Romanian History X".
---
I'll be back!!!!.......