Originally Posted by Gloria:
Pauline, daca noi facem abstractie de acea persoana, de ce nu incerci sa faci si tu. Sa renunti la toti prietenii tai de pe forum asa, brusc, e mare pacat.
|
Multumesc pentru cuvintele frumoase.
N-o sa fac abstractie ,o sa iau anumite persoane "In suturi" cred ca e permis,si asa imi canalizez toate energiile negative intr-un loc meritat.
Ma bucur ca Pitbull a incurajat acel user lesinat pe topicul cu "fete rele",ba da,asa ati facut,ati intarit afirmatiac a topicul n-are sens,stiind ca ma doare asta din partea dvs,nu a lui.Misto..Oricum,m-am intors.
Am sa mai scriu pe forum pentru ca pur si simplu n-am alta distractie.
Redmen,mori si tu sa te bag in seama putin.Si for the last time: n-am nimic cu personajul Nesuptolem,doar ca e prea prost,atat de prost incat observati ca mai scrie una de pe contul lui,sau el crede ca are personalitate dubla,e si barbat si muiere concomitent.(Dupa ce s-a milogit de Gengar,MistahJ sa vina pe forum,si dupa ce ala i-a dat cu tifla acum spune ca ala a fugit din cauza lui.Gizas.Si asculta toata ziua cacalin crisan si bate campii mai sus obsedatul sexual.Daca ar sti cat de mult le ingretoseaza pe fete.Egoism mi-a zis ca ea crede ca Nesuptolem asta are 50 si e un frustrat sexual si nu stie cum sa scape de el si de PMurile lui,ca s-a laudat prapaditul ca e fotomodel.O intraga istorie de rahat.etc).
Ia uite ce avatar mi-am pus.
Am niste filme de vazut,niste animeuri beton(unul l-am nimerit in engleza din pacate, nu in dulcele grai japonez,mai am de invatat ).Si niste filme noir clasice.Si "Goodbye,my concubine" se potriveste in acest context.

nesuptolem a scris:
Quote:
El a bagat frica in Mistah J, in Djinjis, in Costorocus, acum, se pare, si in Pauline. Dar chiar nu dorea sa te goneasca, dar a ramas asa..in transa, ca el e al dracului...Asa. Ce spuneam?
Deci, concluzia: tu te-ai dat smekera pe net si ai atacat o persoana nevinovata, in cazul nostru, chiar pe insusi Domnul Neuptolem (Viteazul, Onorabilul, Respectabilul si Justitiarul) atunci cand l-ai facut (FARA SA VERIFICI ASTA IN REAL LIFE!) bi-sexual.
|
:sick:
Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by Gloria:
Ar insemna sa le faci un mare bine daca pleci
|
Nicidecum! Ei te adora, si de-asta fac asa, sunt gelosi ca nu te pot avea! Crede-ma, e adevarat, am trait-o pe pielea mea, barbatii sunt niste slabi si ticalosi si...si...nici nu stii cat de usor pot fi culcati la pamant.
Nu faci decat sa le dai apa la moara! Fii inteligenta si independenta, puternica si stapana pe tine! Urmareste-ti telul si ignora-i!
Is niste javrrre, mai..
Am o melodie-surpriza pt tine:
http://www.youtube.com/watch?v=7UPzsvS7vzE
|
:sick:
Nesuptolem!
Nah:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=17820