Originally Posted by Pauline Kael:
Imi ajunge PM-ul afisat de speriatul ala
|
Asta a fost chiar scopul postarii.

Dar nu te impacienta, "Neuptolem" e cea mai periculoasa creatura virtuala creata vreodata pe Internet in Romania dupa 1989. Deci, infricosarea de dansul, nu aduce nimic nou, nu impresioneaza pe nimeni, nu schimba nimic pe forum, caci, toti, stiu, de ce e in stare psihopatul ala atunci cand e atacat. Deci, tu, acum, nu faci decat sa confirmi o regula aici, pe acest forum, regula unui dement:
orice mesaj cu tenta abuziva dpdv psihologic e pedepsita in cel mai aspru mod posibil, mai aspru si decat o bannare in sine. Neuptolem detesta psychointernautii si cei care se dau mari smekeri pe net, cei care ataca alte persoane nevinovate, de aceea el adopta masca unui psihopat mai psihopat ca psychointernautii ca sa poate sa-i sperie pe psychointernauti si sa fuga de pe forum. Neuptolem e al dracului de viteaz! El a bagat frica in Mistah J, in Djinjis, in Costorocus, acum, se pare, si in Pauline. Dar chiar nu dorea sa te goneasca, dar a ramas asa..in transa, ca el e al dracului...Asa. Ce spuneam?
Deci, concluzia: tu te-ai dat smekera pe net si ai atacat o persoana nevinovata, in cazul nostru, chiar pe insusi Domnul Neuptolem (Viteazul, Onorabilul, Respectabilul si Justitiarul) atunci cand l-ai facut (FARA SA VERIFICI ASTA IN REAL LIFE!)
bi-sexual.
Deci, nu am nimic cu tine. Neuptolem a avut.
----
Uff, Pauline, te rog nu pleca tu, nu asculta la nesimtiti, fii o fata desteapta si ignora-i! Is nesimtiti, da-i drrracului!...

:? :love: