Originally Posted by mirodoni:
PESCUIT SPORTIV – premise false
Un bãrbat obiºnuit, spãtos ºi cam burtos, iese pe o uºã obiºnuitã a unui bloc obiºnuit, ca în toate filmele noastre româneºti cu care deja ne-am obiºnuit. (.......................)sã mã scuze interpretul, ºi pãros pe deasupra ºi ºomer, dar cu principii. ªi nici mãcar nu e un tip înþelegãtor. ªi n-ar fi nimic, dar nici nu prea i se mai scoalã.
|
dude.. Bollshit. Big Bollshit!
Ideea e ca ceea ce ai scris tu este egal cu zero. Se pare ca n-ai reusit sa vibrezi cu filmul si nici sa-i intelegi substraturile si dau doar un exemplu:
Directoarea ii propune profesorului de matematica sa nu lase repetenti. Vorbim de oameni aici nu? Bun... deci un robot (profesor) ar face ce zice directoarea sau daca ar fi fost un robot setat sa lase corigenti atunci discutia dintre robot si directoare nu s-ar mai purta.
Dar nu! Profesorul e om si are si el principiile lui. Despre asta e vorba. E logic faptul ca profesorul... indiferent de materie se mai sfatuieste cu directoarea din cand in cand, daca sa lase sau nu corigenti, bineinteles, isi subliniaza si principiile lui insa directoarea are alte principii si cum ea e sefa el cam este nevoit sa faca ce vrea ea. Insa el e mandru si tine la principiile lui si nu vrea sa se lase calcat in picioare si atunci se gandeste, doar sa gandeste nu si face... deci se gandeste sa-si dea demisia, lucru pe care si eu l-as face/gandi. Pai nu? Ma duc acolo unde principiile imi sunt respectate. Pentru el ...decizia asta era mai mult ca pozitiva si nu doar o decizie; sunt n scolii [BUNE] care l-ar primi.
Dar nu se pune accent pe treaba asta. In final... e vorba de oameni, situatii de viata, rasturnari de situatii, mentalitati ... PRINCIPII. = in final proful nostru invata sa renunte la principiile lui si nu-si mai da demisia.
Si asta era doar un exemplu. Te rog sa incerci sa te abtii cand devii prea personal.
Originally Posted by E.Floares:
films4all, ti-am mai spus si iti mai spun: nu ma mai baga in seama, lasa-ma in prostia mea, te rog.
|
Dude.. n-am cum sa te las in prostia ta pentru ca imi esti prieten si vorbersti despre filme nu despre politica/sport/ etc.
Apoi... cand imi ceri diferite lucrui... atunci nu-mi mai zici sa nu te bag in seama? Incep din ce in ce mai mult sa-mi dau seama ce fel de om esti; esti un om fals. Pe interes.
Imi pare rau pentru tine atunci...
Bine! Nu te mai bag in seama! Insa , sa tii minte: cand ai sa scrii despre filme si o sa am si eu ceva de zis atunci nu am sa te bag pe tine in seama ci cuvintele pe care le scrii.
In rest... Bafta!