Originally Posted by Neuptolem:
De acord cu Twinsen, desi s-ar putea ca mie sa-mi convina 15-40% din filmele hollywood-iene, nu doar 5%...n-o inteleg defel pe buticut.. :shock:
Daca un film e slab, e slab, raportam la intreaga existenta a cinematografiei.Care e problema?
|
Ideea mea a fost sa trecem peste faptul ca filmele nu mai sunt ce au fost...asta e unul dintre cazurile in care trebuie sa ne conformam cu situatia. Repet,daca ai analiza asa la sange filmele,foarte foarte putine ar mai avea note de trecere. Daca te-ai raporta la filmele lui Chaplin comentand comediile de astazi,toate ar avea de la 4 in jos

, pentru ca Chaplin e nemuritor. Don't be so negative! Intr-adevar, Seven Pounds tries too hard to be a tearjerker si de aceea nu m-a prins,asa ca nota de 4 sau cat a primit de la Twinsen e oarecum justificata. Iar Slumdog macar pentru soundtrack ar trebui sa primeasca nota de trecere,daca altceva memorabil nu mai are. Bine,asta e parerea mea: sa nu ne ducem prea mult in trecut cand analizam filmele prezente si sa nu avem asa mari pretentii de la ele...
Quote:
dar in acelasi timp unul de Chaplin poa' sa mi se para o porcarie pe langa unul bine lucrat din prezent.
|
:shock: Cum ar fi...?