I think you live too much in the past. Cred ca notele astea mici sunt datorate faptului ca tinzi mereu sa compari filmele din prezent cu cele de pe vremea cand notiunea de "cliseu" era inca destul de straina cinefililor. In majoritatea filmelor de astazi gasesti mereu ceva ce s-a mai facut inainte si tu taxezi scump aceste "ceva"-uri. Ar trebui sa accepti asta si sa treci peste,sa fii constient ca Hollywoodul nu mai este ce era si sa te resemnezi. Daca nici un film recent aparut nu se ridica la asteptarile tale,ar trebui sa ai asteptari mai "low",ca sa continui sa apreciezi si filmele de astazi,nu doar cele de ieri. Eu cand notez filme,ma raportez fata de ce se face in prezent...nu pot de ex sa-i dau lui The Curious Case of Benjamin Button o nota de 4,cand este cu mult peste altele ce s-au facut in 2008 (Ar insemna sa ii dau unui film precum Max Payne nota - 2) ,dar tot se invarte undeva pe la 7-7.5.
I'm a sucker for old movies too si mai nou experimentez mai mult cu filmul european,dar incerc sa ma bucur de ambele "lumi" 8).Simply enjoying the movies while I still can...
On topic: Am revazut The Truman Show! :happy:
|