Thread: "Nunta mut?"
View Single Post
Old 17 Jan 2009, 19:47   #216
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Originally Posted by Floydman:
@ Led - cred ca gresesti in vehementa ta impotriva filmului, pentru ca desi esti constient ca filmul e o conventie cu tushe groase (ca si caricaturile lui Malaele, as zice) si desi esti la fel de constient ca dimensiunea suprarealista a filmului e clara si e menita sa acapareze filmul in intregimea sa, exagerezi (ca sa nu zic "faci tapaj") pe elemente logico-narative care ar fi demne de cel mai sahistic si logic policier. or, aici chiar nu e cazul, alt gen de film.

pari ca intelegi filmul dar te faci ca nu, parandu-mi ca te legi de el fara sa stii exact de ce....din aceasta dilema, nu poti iesi
Da, nu stiu exact de ce. (desi nu ma consider asa vehement precum spui)
Probabil din dezamagire, din regretul ca putea fi un film nr 1 si uite ce a iesit. Si asta n-a venit imediat, la proiectie ma ofileam incetul cu incetul pe masura ce secventele se succedau, se faceau de ras si se scurgeau toate la canal. Sa-mi ziceti daca am fost singurul care a patit asta.
E ca atunci cand vezi cum ... nici nu stiu cu ce sa compar ... un lan de trandafiri minunati care devin cateva borcane de marmelada? Sau cand o vezi pe diva liceului ca sfarseste maritata cu unul mai negru si mai paros, cu coji de seminte intre dinti. (Mai caut si alte comparatii). Mi-e ciuda ca subiectul avea atat de mare potential si uite ce...
Dar, intrebare: ai incercat si o a doua vizionare? ca acum e posibila.
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif