View Single Post
Old 10 Jan 2009, 21:36   #35
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Gengar:
Originally Posted by Neuptolem:
PS: Incerc sa-l conving si pe Mistah-J. 8)
Neuptolem, se scrie spaþiu sau cu underscore, nu cu liniuþã. ªi nu mã mai stresa pe mess ºi mail, pentru cã Mistah J nu vine ºi nici nu e interesat de fetiºismele tale legate de rãpirea fantezistã cu scopuri sado-masochiste a unui caninofil de vârstã mijlocie.

Gloria y Stefan, salutãri cordiale, ... pupici! ;-)
:lol: Mistah J exista pe forum si ne urmarea din umbra! 8) Bine ai revenit!

E periculos dom'le, ce-s mai...a dat in vileag niste firmituri de "surpriza"...Pitbull, nu citi, te rog sa nu citesti, oricum, nu citesti tu ce scriu eu si nu-mi raspunzi la lucrurile importante, de ce te-ai strofoca acum?...

Okay, Gengar, hai sa revenim seriosi, sa nu-i deranjam pe oamenii astia care vor sa se intalneasca in real-life, e un lucru bun sa socializezi, chiar daca e frica de singuratate, dar asta e, suntem oameni, fara comunicare ajungem...ca tine! Okay, deci sa ne "spalam putina" pe messenger sau pe e-mail, nu aici, un moderator eventual sa stearga mesajele astea off-topic ori sa le plieze in alt topic cu denumirea: "Mistah J feat Neuptolem Reloaded".

Ideea e ca e vorba de ARTA SI NUMAI ARTA! Doamne, parca te-as pune sa arunci in aer centrala nucleara de la Cernavoda. Adevarul e ca, pe Internet, cam asta ar fi echivalentul..numai ca centrala de la Cernavoda nu prea functioneaza, intelegi tu?...si n-are cum sa explodeze. Deci, sa nu plictisim oamenii..habar nu ai tu ce vreau eu sa fac cu personajele Mistah J si Pitbull asa ca nu mai "da in vileag" pt ca nu dai nimic, plot-point-ul 2 n-o sa-l afli decat la postarea operei de arta, nu eram atat de cretin sa-ti spun tie inca de la inceput toate secretele, doar te cunosc ce-ti poate pielea, si tocmai asta imi place la tine, serios!

Cu tine ar da faliment Warner Bros-ul, Jesus!!!!
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif