Dar ce..fuck! Melankay e fata?
Bah, ia care va mai inregistrati pe forum sa postati poza cu organele genitale langa avatar, sa faca programatorii un spatiu...sa stim si noi cine ce e, eventual sa se treaca si varsta si scopul pe forum.
Bai, sa nu va puna draku' sa faceti una ca asta ca glumesc! Stiu, gluma e tembela rau, probabil asta ar fi cosmarul moderatorilor. :lol:
Okay. Daca esti "fetita", draga Melankay, scuza-mi limbajul brutal..nu, ca nu-mi cer scuze cu adevarat..Prin "mostra de creativitate cinematografica" eu inteleg si ti-am cerut una din urmatoarele:
- o pagina de scenariu, orice gen, pe orice idee, fara nicio ingradire a imaginatiei;
- un scenariu de o pagina, doua, daca exista asa ceva; se mai fac si filme de 1 minut din lipsa de buget, 1 pagina de scenariu e echivalent cu 1 minut de film daca nu stiai, asa zic expertii;
- un synopsis de film, adica o idee de film, e ceea ce citesti tu pe cinemagia atunci cand ajungi pe pagina filmului cautat;
- un decupaj regizoral pe un fragment de text; iei un roman, nuvela, oarecare, preferat, indragit, etc. si scrii apoi pe acel text (cu modificari dar si respectari ale textului) cum ai vede tu ca ar trebui filmat de un regizor de film care vrea sa ecranizeze cartea aia, cu cuvintele tale, fara exprimari tehnice, astea se invata mai tarziu..zic iar expertii;
- o povestioara in proza avand la baza (inspirata) o fotografie/poza/poster/album/calendar/pictorial/imagine absurda, etc. de cate randuri vrei tu dar nu mai putin de 10 si nici mai mult de 3-4 pagini.
- o idee de film plecand de la 3 cuvinte oarecare, diferite intre ele, adica nu ai voie cu sinonime ori cu chestii de genu':
bicicleta, sant, politist, ca cica politistul poate merge pe bicicleta si sa cada in sant direct. Deci sa fie greu, adica sa nu-ti fie usor sa le legi, ceva de genu':
"nonconformism, zambila, arc", got it?!
- orice altceva creativ cinematografic ce n-am mentionat eu.
Hai, mai ai 34 de ore. Daca te apucai de azi-noapte erai acu' departe.
Pana una alta, arunca un ochi pe ici:
www.imsdb.com
http://editura.liternet.ro/catalog/t.../Scenarii.html
gasesti niste scenarii cam cum ar trebui ele sa arate in forma finala. Nu trebuie sa te infricosezi de
cum arata ele, vei invata mai tarziu chestiile tehnice. Pe mine m-au infricosat la inceput dar acum le stapanesc pe cele mai uzitate dintre ele. Incearca sa intelegi continutul, fondul, smekeria.
PS: Nu am nevoie de "fetite" in trupa mea, doar daca oi fi vreun soi de
G.I Jane ori Sigourney Weaver in
Aliens..ne asteapta batalii crunte, pt asta am nevoie de camarazi indarjiti si nonconformisti, stilul meu de scris nu prea se aseamana cu ce scriu fetele, am studiat cateva cazuri de
scriitoare si nu avem prea multe in comun.
Mult succes iti transmit!