Originally Posted by StefanDo:
nu, cel mai practic e sa facem acest topic sticky
de ce sa avem un suvoi de topicuri pe aceeasi tema?
|
Stiu eu...? Mä tem sä nu gresim, pentru cä:
Räspunsul nu vine imediat. Adesea, vin câteva räspunsuri gresite, eventual câteva misto-uri, si dupä câteva zile, se nimereste cineva cu räspunsul dorit (chestie ale cärei sanse sunt putin mai mari, dacä topicul e de sine stätätor). Dar dacä scurta discutie s-a pierdut într-un topic lung, acoperitä de altele, e mult mai improbabil sä-i mai dea atentie cineva, si omul pierde o sansä de a-si primi räspunsul. (Sigur, valorile sunt relative, strict la nivel de probabilitäti, dar cred cä varianta minitopicurilor separate e sensibil mai eficientä.)
In plus, în sectiunea asta vin, de regulä, multi neofiti - care nu cunosc uzantele si regulile forumului, nici nu se gândesc sä le caute; posteazä brusc, ca-ntr-un vechi proverb etrusc; si au obiceiul sä deschidä topic nou chiar si când nu vor! Deci, tot vom avea suvoiul minitopicurilor de formulä similarä, în paralel cu topicul ästa care li s-ar fi vrut burete, si va reusi sä le steargä/absoarbä doar pe unele (ale userilor care-l bagä-n seamä).
Si nici suvoiul äla nu deranja prea mult - cä erau împinse-n jos, si-n pagini tot mai vechi...
Cum vrei, da' eu cred cä una peste alta haosul vechi era mai logic decât strutohaosul nou.