ANTENA 1 - INTERVIU /
Sergiu Nicolaescu vrea sã-l mai joace încã o datã pe Comisarul Moldovan
- în 2009 are un nou look: a renunțat la barbã
- "Mi-e mai ușor sã fiu regizor-actor. Nu trebuie sã mai explic cine știe ce lucruri, iar eu știu ce pot sã fac"
- "Eu nu-mi doresc roluri, eu sunt de fapt un interpret, nu actor. Nu joc orice rol, eu joc numai ceva ce-mi seamãnã. Îmi aleg actorii foarte repede. Mã uit la el și spun dacã-i bun sau nu-i bun"
- "Eu nu știu sã vorbesc despre succesul unui film, ci doar despre ce fac eu. Mizez pe acțiune, sã nu am timpi morți, și o poveste foarte interesantã. Vezi Orient Express, vezi Supraviețuitorul, în care oricum nimeni nu ghicea finalul"
- "Nu am intrat în politicã, eu am intrat în revoluție. N-am fãcut niciodatã politicã. Eu mi-am urmat drumul drept, fãrã curbe"
- "Carol I e un film bun, deși l-am fãcut dupã boalã. Dã foarte bine, pentru cã se simte slãbiciunea lui Carol. Filmul trebuie sã aparã în curând, e la Media Pro. Aștept sã stau de vorbã cu cineva, cã nu știu nimic. E un secret total acolo"
- "Eu aș avea un proiect pentru al șaptelea Comisar, dar nu știu dacã va fi sau nu. În orice caz, am lãsat filmul Supraviețuitorul într-o coadã de pește. Trebuie însã sã am o idee la fel de bunã ca cea din Supraviețuitorul"
http://www.antena1.ro/index.php?page...urrentPage= 2