Originally Posted by Serghei:
Originally Posted by illotempore2002:
inafara de o tziganeala gratuita, care ma lasa rece, nu reiese absolut nimic din postarea ta legat de film.....adica ok, ce contraargumente sau obiectii ai la ce am afirmat?
saracu de tine 
|
Saracu de mine...nu esti in stare sa exprimi o idee cu subiect si predicat si vorbesti de structura proppiana a basmului.Te uiti la filme degeaba,madam.
nu reiese nimic legat de film pentru ca nu avea nici o legatura cu filmul ci cu autosuficienta care il declari mediocru.Cand citesti mai incearca si sa intelegi...altfel ajungi sa dai parturi din astea...proppiene.
|
aingurul motiv pt care ai fi putut sa te comporti ca un nefutut, este ca, probabil, m-am luat pe undeva de tine pe forum, te-am jignit sau asa ceva, ceea ce ti-a produs, sarman fiind, frustrare.....dar eu nu tin minte sa te fi jignit, ca nu prea mi-ai atras atentia cu nimic, nici nu m-ai incitat, nici nu m-ai challenge-uit
ufff, ma vad nevoita sa documentez cele sustinute de mine(apropo de morfologia basmului) ca sa-ti dai seama ce batut in cap esti.
sau poate ar fi bine sa-ti mai spuna mama ta povesti (adica basme, ypu know?) ca sa vezi dracului si tu ca in fiecare basm (si aproape in fiecare film) exista un personaj intelept care il ajuta pe erou!
Ptiu, e la mintea copiilor (vbim de basme doar!)
p.s. iti dau totusi sansa sa mai reflectezi asupra acestor notiuni de baza pe care nu ti le-ai insusit in copilarie, posibil pt ca parintii sau bunicii nu ti-au zis basme, de unde si comportamentul de frustrat cu ochelari de cal!
iti dau sansa asta ca poate totusi nu mai trebuie sa vin aici cu citate, link-uri, carti din care sa reiasa intocmai ce am spus eu!
do us a favor!