View Single Post
Old 08 Jan 2009, 19:52   #6
Floydman
Guru

Floydman

Nu sunt incredibile. Reflecta nivelul de instruire si cultura al unor copii de la tara. Ce e tragic e ca si in Bucuresti si in alte localitati mari, gasesti multe asemenea loaze. Parerea mea, nu ca ma bag.

Este magistralul rezultat al sistemului de invatatura romanesc si a sistemului familiei medii romanesti care promoveaza constant incultura, manelele, judecata simplista si shmechera (scoala vietii - imbecila sintagma romaneasca) incat reusesc sa isi transforme o uriasa parte din copii in niste imbecili sau in niste semidocti (cel mai ades) inecati de propria ignoranta amestecata cu mult gel de par.

Ce am reusit sa fim la 19 ani de la Revolutie? Un popor (o populatie, mai degraba) cu copii indobitociti mai mult sau mai putin direct de esecul nostru politic si social si de mizeria fara iesire a societatii romanesti. Marturisesc ca paradoxal, de cand am intrat in UE sunt din ce in ce mai dezamagit. Pana in urma cu cativa ani credeam mai mult ca vom "iesi" din trista poveste contemporana a Romaniei si credeam ca socul contactului direct cu foarte multe standarde europene ne va ridica. Amar e ca nu se intampla.

A se avea in vedere: vorbesc aici de un jalnic nivel mediu. Nu incepeti sa imi invocati exceptii de copii inteligenti si culti. Exceptiile nu ne salveaza.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif