View Single Post
Old 08 Jan 2009, 10:29   #40
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Actorul nu-si prea poate da seama daca joaca intr-o prostie sau nu. Poate intelege el asta pe la mijlocul filmarilor, dar e prea tarziu, a semnat un contract, si-a facut planuri cu banii pe care o sa-i ia etc.
In publicitate nu se intra usor si oricum se vor gasi destui sa zica, la fel ca si la telenovele, ca se prostitueaza.
Si poate ca mai bine ar juca in telenovele bune in loc de Dincolo de Amerdica.

apropo, ce spunea Dorel Visan la conf de presa a dezastrului mai sus citat:
>>
Dorel Visan: "Eu nu vreau sa intru cu presa in conflict. Nu vreau sa spun ca filmul e bun sau rau pentru ca publicul si critica decid. Dar nu-mi mai place niciun film in care joc din 95 incoace.
...
Dorel Visan, foarte amarat, a tinut sa ne impartaseasca si alte suparari: ca nimeni nu controleaza unde se duc miliardele care se dau pentru filmele proaste (Eugen Serbanescu ar fi fost cel mai in masura sa raspunda), ca actorii nu mai sunt platiti asa cum merita, casele de film facand afaceri cu banii, ca in ziare si reviste nu se mai scrie despre actori, in schimb, apar "toate Zavorancele scrofalite prin toate VIP-urile si in toate ziarele de mizerie". "Am ajuns sa ma bucur pentru filmele in care nu joc si in care nu fac niste prostii", a mai spus Dorel Visan, dandu-ne de inteles ca, probabil, ii e jena ca a jucat si in Dincolo de America. <<
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif