Stiu ca nu e rau..stiu si ca suna cam patetic, dar ce sa-i fac? Cum as fi putut trezi ( sau incerca sa trezesc) emotie cu aceasta idee care inca de la stadiul de log-line/synopsis e patetica?
Aici as vrea un raspuns, cum scrii o drama fara sa o dai in patetism? Eu unul nu sunt de acord ca
"Titanic" e un film depasit si ca nu mai e la moda...suntem aceeasi oameni, ori am devenit mai reci si insensibili ori caliti peste noapte.. Am putea deschide un subiect in atelier pe
chestia asta.
banui si cam ce ar trebui sters pentru filmat, oricum, povestea este inspirata din realitate, daca era fictiva probabil n-o mai scriam, nu vreau sa intru in detalii, mai multe poate la o bere, some day.
Merci! Nu era nevoie...acum sunt in perioada cand caut adevarul si numai adevarul, crud, dureros, cum o fi el, nu m-ar multumi o minciuna frumoasa dar stiu ca esti sincer. Ca sa faci o treaba buna trebuie sa te calesti prin foc si gheata, sa infrunti negurile celor mai teribile cosmaruri ale tale, no? Din acest motiv ma aflu aici.