Sergiu Nicolaescu va regiza „Poker” in 2009
(Agenda)
Regizor, actor si politician, Sergiu Nicolaescu este una dintre cele mai complexe personalitati, despre care putem spune ca detine cheia succesului garantat.
Cu privire la anul 2008, Sergiu Nicolaescu poate spune ca a fost un an plin de realizari, daca tinem cont de faptul ca a mai facut un film. Putini oameni se pot lauda cu un numar de realizari importante intr-un singur an, mai ales cand cel in cauza este septuagenar. Fie ca vorbim despre realizarea unui film artistic, de o premiera a unui alt film, dar si de obtinerea unui nou mandat in Parlamentul Romaniei, toate acestea reprezinta realizari ale cunoscutului actor si regizor Sergiu Nicolaescu. „Am facut un film artistic foarte important, intitulat ‹Carol I›, am avut premiera cu filmul ‹Supravietuitorul›, care a iesit si pe DVD, am fost reprimit in Parlament ca senator si am fost ales drept decan de varsta ca presedinte al Senatului Romaniei”, a declarat acesta.
Dupa un an atat de incarcat, Sergiu Nicolaescu va petrece sarbatorile acasa unde va putea avea un moment de „respiro”, deoarece noul an se pregateste sa vina, si va trebui sa puna in aplicare noile proiecte. „Pentru anul 2009, planuiesc sa fac un nou film care se va numi ‹Poker›, care este o piesa de-a lui Lustig, ce a fost facuta la Teatrul de Comedie. Dar imi va lua ceva timp deoarece voi fi ocupat si cu comisia din care fac parte in Parlament”, a mai spus Sergiu Nicolaescu.
|