Oh c'mon...nu-i mai gasi scuze...he left her!
Quote:
La final ar trebui sa ne intrebam cum e mai bine...sa te nasti bebelus si sa mori bosorog sau invers? Ca dupa mine sunt identice...(aproape)
|
De ce ar trebui? E o poveste fictionalizata,premisa ca viata uneori poate fi inteleasa doar in sens invers e just wrong. O viata trebuie sa isi urmeze cursul normal...te nasti copil si mori fiind mai in varsta. Accept ideea asta pentru ca e un film, nu este o poveste inspirata din realitate. In plus imagineaza-ti ce chin pentru o mama sa nasca un "copil" de 80 de ani. N-ai mila de noi :lol: ? Identice? Nici vorba...ai sa zicem 80 de ani cand te nasti,faci un copil dupa 40 de ani si cand el va avea 30 de ani tu vei avea 10.Numai cand te gandesti cati ani iti ia ca sa ai parte de un sex ca lumea...Si daca ai alege sa traiesti cu copilul tau,l-ai traumatiza...Benjamin a ales sa-si paraseasca copilul tocmai ca sa evite acest lucru,ca sa aiba o viata normala,fara el. Nu poti sa ai pretentia ca un copil sa inteleaga faptul ca tu esti "altfel" .
Nu vreau sa discreditez filmul,probabil va si lua Oscarul pentru Best Picture,e solid,dar I don't know...it left me wanting more.Mi-ar fi placut sa nu ramana intr-un final doar cu prezentul, ci sa aiba si toate acele amintiri adunate si sa moara depanandu-le...sa fie o minte de adult prinsa intr-un corp de copil de 10 ani si sa nu mai ajunga iar in stadiul de bebelus.Desi povestea se concentreaza pe Benjamin,nu mi s-a parut destul de interesant cat sa simpatizez cu el. Si intr-adevar,aduce mult a Forrest Gump...ambii se nasc diferiti fata de ceilalti si trebuie sa invete sa traiasca cu ce au,sunt implicati in razboaie si iubesc etern o femeie...doar ca parca m-am simtit mai captivata de Forrest Gump,a avut mai multe personaje de care sa imi pese...