Originally Posted by buticut:
Am inca mixed feelings legate de film. E frumos filmat,un spectacol vizual, foarte bine jucat, dar ma deranjeaza faptul ca personajul nu invata sa se descurce cu conditia pe care o are,nu accepta faptul ca pur si simplu e special..practic nu invata nimic,trece prin viata ca prin branza...Si iar eterna problema...women are weak! Ma deranjeaza cand sunt portretizate asa...it's ok that you f'ed a few other women,I'll forgive you! Bollocks...sa vina el la mine sa ceara iertare si cu putin noroc primeste doar un pantof in cap :lol: .
|
Invata sa se descurce...a murit de moarte "naturala", vroiam sa zic de batranete...nu a fumat, a baut ocazional, a trait viata asa cum trebuie.
Pana la urma am vazut ca un astfel de personaj nu e diferit fata de noi, se naste si moare in aceleasi circumstante doar ca...invers.
Si chiar de isi dadea seama ca e special...ce vroiai sa faca? Sa se dea in spectacol? Numai cei care l-au cunoscut o viata stiu de conditia lui speciala...iar aceia ii vor doar binele...el e la fel ca oricine, numai ca diferit.
Nici femeia aia nu a fost sfanta...fiecare a gresit in acelasi fel, el s-a culcat cu alte femei, ea cu alti barbati pana cand s-a ajuns la momentul de asezare si intemeiere a unei familii.
Si ajungem la o chestie ce ar putea fi denumita ca o constientizare ca e special...a plecat de acasa cand avea 50 de ani, cand s-a nascut fetita lui...stia ca mai are putin si ca viata sa trebuie traita la maxim.
La final ar trebui sa ne intrebam cum e mai bine...sa te nasti bebelus si sa mori bosorog sau invers? Ca dupa mine sunt identice...(aproape)