Thread: Regii de Mustar
View Single Post
Old 22 Dec 2008, 20:52   #18
E.Floares
Guru

E.Floares

Send a message via Yahoo to E.Floares
Originally Posted by films4all:
Eu inca sunt sceptic. Si am sa raman asa pana la rezultatul final.

Multa bafta!

Ok, dude, dar daca imi urezi "bafta" dupa ce ai spus ca esti sceptic...imi este cam egal cu zero.
Tin foarte bine minte cum ai reactionat in momentul in care ti-am trimis scenariul, doar ca sa te conving sa vorbesti cu un tip sa ma pui in legatura cu el pentru o camera video. Iti multumesc pentru faza aia. Urarile tale nu-mi mai merg la inima de mult.

Originally Posted by Sethes:
Pot sa joc si eu ? :lol:

Daca imi arati ca stii sa joci, discutam.

Originally Posted by Disciple:
Eu zic sa salutam initiativa si sp sa iasa bine.
Sun doar curios cam in ce gen se va incadra?

Actiune 50%
Suspans 30%
Comedie 20%

Merci ca sustii salutarea initiativei.

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
dar teaser sau trailer, ce o fi, pentru genericul filmului pe care vrei sa-l faci nu cred ca ar da mari rezultate in a convinge finantatori sau public. Ce-ar putea spune ei: nu stim cum va fi filmul, dar uite ce generic beton s-ar putea sa aiba!!!
cum zice proletar, trebuie sa dai ceva sinopsis, descrierea personajelor, sau un pilot - pe care inteleg ca-l pregatesti acum. Asta da!
Bafta!

Pregatesc un episod pilot in care o sa am incluse: primul episod (in care ne sunt prezentate personajele si despre ce este vorba) si secvente cheie din urmatoarele 4 episoade.
Nu ar da mari rezultate genericul, intr-adevar, dar e bine sa fie cat de cat ok.
Repet, m-am interesat ce ar trebui sa includa un proiect pentru un serial t.v.

Multumesc frumos de urare.