uita-ti va la ministrii pe care ii propune PD-L , dragi suporteri ai acestui partid jegos si corupt, cum sunt de altfel si celelalte partide din Romania.
uitat-va si plangeti, pt ca asta e rezultatul votului "raului cel mai mic" ! ca sa parafrazez pe cineva, cu udrea la turism si videanu la economie, vom avea gura de metrou in drumul taberei cu iesire prin piramida de borduri - obiectiv turistic. si inca asta e un eufemism pentru ce urmeaza.
PE ASTIA I-ATI VOTAT VOI MAH? PE UDREA SI PE VIDEANU?????
parerea mea e ca acest guvern va fi spulberat de criza din 2009 iar vremurile vor fi ingrozitor de tulburi. suntem in pericol sa pierdem si bruma de bunastare pur conjuncturala adusa de ultimii ani (unora dintre romani, ca multi sunt inca de-a dreptul saraci).
PS: cred ca adevaratele noastre drama suferite in comunism, nu au fost frigul, foamea, intunericul si izolarea si poate nici chiar teroarea securista.
cred ca adevarata drama, pe care multi romani o ascund in ei din timpul comunismului, a fost dizolvarea valorilor morale de orice fel ale romanului, care mai existau la 1945. mai ales Credinta si Bunul Simt. trecerea la generalizarea religiei furaciunii, a caprei vecinului, a pilei, a coruptiei si turnatoriei de dragul "supravietuirii" si intetirea vechilor ei tare, tipice unui nefericit trecut fanariot sunt adevarata drama. nu spun ca aceste "trasaturi negative" ale neamului nu existau inainte de comunism. se faceau simtite din plin. numai ca in ultimii 60 de ani acestea au covarsit valorile. total si, pare-se ,iremediabil.
mai rau e ca nu vad scapare. cei care pot face ceva sunt putini, rasfirati si siliti sa isi apere propriile interese si propria lor viata mica, de individ onest.
|