View Single Post
Old 16 Dec 2008, 00:07   #51
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by BJBlazkowicz:
Cum s-or adunat veteranul si cu guru (cei doi ce s-au chinuit sa ma ridiculizeze) sa dea ei cu parerea-n gard! Aratati ca o turma de imbecili ce incearca sa-si rezolve frustrarile in cadru organizat si bine delimitat. [...] Vreti neaparat sa dovediti ca voi aveti dreptate si sunteti destepti si ala ce nu vede ca voi ii prost. ! [...]

Da,pentru ca stiu ca am dreptate.Adevarul meu e suprem 8)! Probleme?

Cineva s-a trezit cu fata la cearceaf :lol: . Chill dude,it's just a movie. Nu ne-am chinuit sa te ridiculizam, ne-ai ajutat tu destul si daca vei continua cu asemenea posturi nu vei reusi decat sa te faci si mai mult de ras . Cum vrei sa te ia lumea in serios cand spui ca TDK s-a inspirat de la NC4OM? TDK sucks? Pai spune concret de ce! Nu spun ca e perfect,poti sa ii gasesti destule neajunsuri, but it lived up to its hype. La cat tam-tam i s-a facut si la cata presiune era pe Nolan, putea sa o dea gres in multe feluri,dar nu a dezamagit! Of course,as a nostalgic, I love Burton's Batman,dar The Dark Knight merita credit pentru ce e.

On topic: Ca tot ati pomenit de Taken,ruleaza acum la cinema la noi.Poate reusesc sa il vad cu ocazia asta :lol: .Mai adaugam pe lista si Milk si Ghost Town.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif