Originally Posted by Kos_min:
Originally Posted by E.Floares:
P.S. Keanu fuse la fel ca in Matrix, probabil asa va juca toata viata de acum.
|
Se vede k nu prea ai vazut filmele lui Keanu sau nu vrei sa te desprinzi de imaginea sa din Matrix!!!!Joaca k in Matrix fiindca si acest film este SF,nu cred k putea sa joace altfel mai ales k nu este pamantean!!!
Filme care merita vazute in care Keanu joaca altfel decat un mare erou:
-The Devil's Advocate
-A Walk in the Clouds
-Sweet November
-A Scanner Darkly
-The Lake House
-Street Kings
|
Nu prea ai inteles ce am vrut sa zic, ok, o sa explic.
Keanu Reeves a inceput sa accepte roluri asemenea celui din Matrix, pentru ca ii vin bine, pentru ca asta stie cel mai bine, nu zic ca nu stie sa joace altfel, dar opteaza pentru personaje asemenea The Chosen One-ului.
Personajele din "Street Kings", "A Scanner Darkly" si "Constantine" sunt foarte asemanatoare cu Neo, comportamentul si felul in care vorbeste se aseamana mult.
plus la inceputul carierei sale a jucat teatru in piese ale lui William Shakespeare!!!
|
Personajele din "The Devil's Advocate", "A Walk in the Clouds" ca si cele din piesele lui William Shakespeare le-a jucat inainte de Matrix, deci nu le oferi contra-argumente pentru ca nu se iau in considerare, vorbeam de perioada post '99, post Matrix.
Si oricum din cauza filmului Matrix poate sa se lase si maine de actorie si tot l-as aprecia toata viatza!!! Genul acesta de film apare o data la 20 de ani!!!!!
|
Repet: e ok, imi place cum joaca, doar remarcam o chestie. Nu e nevoie sa faci abuz de semne de exclamare ca sa te faci inteles.
P.S. Am vazut in jur de 20-25 de filme cu Keanu, nu te agita.